اطلاعات پزشکی و صنعتی

از روزگاران قدیم طبقات چوبی و سنگی در محیط خانه و محل کار جهت استفاده از فضا، وجودداشته و مورد استفاده قرا رمی گرفته، امروزه با توجه به محدودیت منابع،

ساخت کابینت آشپزخانه به وسیله صفحات فشرده چوبی MDF

از روزگاران قدیم طبقات چوبی و سنگی در محیط خانه و محل کار جهت استفاده از فضا، وجودداشته و مورد استفاده قرا رمی گرفته، امروزه با توجه به محدودیت منابع، بالا بودن قیمت چوب های ماسیو، وزن بالای چوب مایسو و پیشرفت علوم استفاده از موادی همچون تخته خرده چوب، تخته فیبر (MDF) و انواع پانلها با روکش طبیعی یا مصنوعی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
حال در این جا سعی می‌شود تا مراحل ساخت آشپزخانه به وسیله صفحات فشرده چوبی به طور کامل توضیح داده شود.
به طور کلی ساخت کابینت آشپزخانه شامل دو مرحله می‌شود، مرحله اول ساخت کابینت و مرحله دوم شامل نصب کابینت در آشپزخانه می‌باشد…
* مرحله ساخت کابینت:
این مرحله شامل قسمت های ۱- طرح اولیه (پیش طرح) ۲- اندازه برداری برای اجرای طراحی و ساخت دقیق ۳- طراحی ۴- انتخاب نوع مصالح مصرفی ۵- محاسبه اندازه های برش کاری ۶- اجرای برش کاری ۷- عملیات لبه چسبانی ۸- شیار زدن ۹- سوراخ زنی ۱۰- مونتاژ کاری و در آخر حمل و نقل کابینت است.
۱- پیش طرح:
پیش طرح به منظور ایجاد منظره ای از طرح نهایی در ذهن خریدار می‌باشد، به نحوی که بتوان توضیحاتی را از روی آن برای خریدار بیان نمود و سلیقه و خواست او را در طراحی اصلی پیاده نمود.
۲- اندازه برداری برای اجرای طراحی و ساخت دقیق:
در این مرحله به محیط اجرای طرح یاهمان آشپزخانه رفته و محل هایی که کابینت باید برای آن ساخته شود معین می‌گردد، در این قسمت باید به نکاتی توجه شود که مواردی از آن را توضیح می دهیم: ۱- برای تعیین محل اجاق گاز باید ابتدا نوع آن مشخص شود که صفحه ای یا معمولی است. اگر صفحه ای باشد با توجه به اندازه آن، آن را بر روی صفحه کار نصب می نمایم برای و محیط زیر صفحه کار کابینت می سازیم. اگر نوع اجاق گازمعمولی بود محل نصب آن را در طرح به اندازه m 90 خالی گذاریم، در مشخص نمودن محل نصب اجاق گاز باید به مواردی چون انشعاب لوله گاز، برق و دودکش هود در آشپزخانه توجه نمود.
۲- باتوجه به نوع هود محل آن را در طرح مشخص می کنیم و مشخص می‌شود که به کابینت نیاز دارد یا ندارد. محیط لازم برای نصب هود از ۶۰ cm تا ۹۰cm متغییر است.
۳- محل نصب لباس شویی در طرح مشخص می‌گردد و محل آن به اندازه ۶۰cm خالی گذاشته می‌شود.
۴- برای ظرف شویی همانند لباس شوی عمل می کنیم.
۵- برای یخچال پس از معین شدن محل آن در طرح باید به مقدار ۹۵cm * 180cm از محیط به آن اختصاص داد.
۶- تعیین محل سینک در طرح با توجه به انشعاب لوله آب و اندازه آن که از ۶۰cm تا ۱۲۰cm متغیر است صورت میگ یرد.
۷- تعیین محل های باقیمانده برای طراحی مثل دوسری کشو در کجای آشپزخانه قرار دهیم.

ادامه دارد...

این مطلب توسط آبنوس کابینت به منظور آگاهی مشتریان و علاقه مندان تهیه گردیده است. آبنوس کابینت فعال در زمینه کابینت آشپزخانه، کابینت کلاسیک و کابینت ام دی اف بوده  و یکی از برترین های این صنعت به شمار می رود. قابل ذکر است کابینت سازی در اصفهان عرضه می گردد.

+ نوشته شده در  دوشنبه 2 بهمن 1396ساعت 17:58  توسط اینفو