اطلاعات پزشکی و صنعتی

خرید هاست و دامین برای راه اندازی سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است بنابراین در ادامه به ارائه برخی نکات در زمینه ثبت دامین و هاست می پردازیم.

نکته: معرفی انواع حملات به سیستم عامل ها یا Operating System Attacks

خرید هاست و دامین برای راه اندازی سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است بنابراین در ادامه به ارائه برخی نکات در زمینه  ثبت دامین و هاست می پردازیم. برای راه اندازی سایت ابتدا باید یک دامنه ثبت کرده و پس از ثبت دامین خود به خرید سرویس هاست مورد نظر جهت بارگذاری اطلاعات وب سایت خود بر روی آن اقدام نمایید. دامنه ها بیانگر نام تجاری، نوع فعالیت و یا منطقه کاری شما است. نکته دیگری که لازم است به آن توجه شود اینست که با توجه به زبان برنامه نویسی وب سایت خود لازم است به خرید هاست لینوکس و یا خرید هاست ویندوز اقدام نمایید.

برای وب سایت هایی که دارای ترافیک بالا نیستند هاست نیاز آن ها را برآورده می سازد اما برای وب سایت های پربازدید ما دو انتخاب را پیش رو داریم: -  خرید سرور مجازی    -  خرید سرور اختصاصی

زمانی که شما اقدام به خرید سرور اختصاصی می کنید، تمامی منابع آن سرور در اختیار شماست و فقط شما از آن استفاده می نمایید اما با خرید سرور مجازی شما یک ماشین مجازی شده را بر روی سرور کنترل می کنید که ممکن هست تعداد زیادی محیط مجازی دیگر را نیز میزبانی کند. پس فقط شما نیستید که از سرور استفاده می نمایید. در سرور مجازی شما محدود به پلن هایی هستید که شرکت ارائه می نماید در صورتی که در سرور اختصاصی شما کنترل کامل را بر عهده دارید و می توانید از منابع و سی پی یو به تنهایی استفاده نمایید.

با توجه به توضیحاتی که داده شد قطعا سرور اختصاصی امکانات بیشتری نسبت به سرور مجازی در اختیار کاربر قرار می د هد اما شما باید توجه کنید که نیاز شما چیست ؟ اگر سرور مجازی پاسخگوی نیاز شما است لزومی ندارد برای خرید سرور اختصاصی هزینه کنید. چون قطعا قیمت سرور های اختصاصی نسبت به سرور های مجازی بیشتر است .

ایران وب سرور با پشتوانه نیروی کار متخصص مفتخر به عرضه هاست پرسرعت به اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد.

 

یک زمانی بود که وقتی صحبت از سیستم عامل می شد ، یک سیستم عامل با چند هزار کد خط بدون هیچگونه رابط گرافیکی به ذهن همه خطور می کرد. اما امروزه وقتی از سیستم عامل صحبت می کنیم در خصوص یک نرم افزار با چندین میلیون کد خط صحبت می کنیم ، امروزه قابلیت هایی که سیستم عامل ها به ما ارائه می کنند بسیار زیاد شده است و در نتیجه پیچیدگی برنامه نویسی که بر روی سیستم عامل ها انجام شده است نیز بیشتر شده است ، شاید جالب باشد بدانید که برای نوشتن سیستم عامل ویندوز هزاران برنامه نویس توسط شرکت مایکروسافت استخدام و مشغول به کار شدند . طبیعی است که هر چقدر امکانات پیچیده تر ، تعداد خطوط برنامه بیشتر شود احتمال وجود خطاها و آسیب پذیری های امنیتی در سیستم عامل ها نیز بیشتر می شود و هکرها نیز از این موضوع کاملا خوشحال خواهند شد. امروزه سیستم عامل ها سرویس های بسیار متنوع و زیادی را در اختیار ما قرار می دهند که تنها برخی از آنها از جمله رابط های گرافیکی سیستم عامل را کاربران می توانند مشاهده کنند و بسیاری نیز در پس زمینه مشغول به کار هستند.


کاملا طبیعی است که یک رابط کاربری یا یک سرویس در پس زمینه برای اینکه بتواند کار بکند نیاز به پورت ها و بعضا Mode های خاصی از سیستم عامل و حتی دسترسی به اینترنت دارد تا بتواند به درستی کار کند ، همین موضوع و تنوع پورت ها و سرویس های مورد نیاز توسط سیستم عامل باعث می شود که امن کردن سیستم عامل همیشه سخت باشد. امروزه هکرها بدون وقفه به دنبال پیدا کردن حفره های امنیتی سیستم عامل ها برای نفوذ کردن به آنها هستند تا بتوانند به اطلاعات ما بصورت غیرمجاز دسترسی پیدا کنند. برای جلوگیری کردن از هک شدن توسط چنین هکرهایی ، باید به عنوان مدیر شبکه همیشه شبکه خودتان به همراه همگی سیستم عامل ها را مانیتور کنید و حفره ها و نقاط آسیب پذیر سیستم عامل ها را قبل از شناسایی توسط هکر ها شناسایی و مشکلات را برطرف کنید. بیشتر سیستم عامل های امروزی به محض اینکه نصب می شود بسیاری از پورت ها و سرویس ها را بصورت پیشفرض باز می گذارند و همین موضوع هم به هکرها امکان این را می دهد که بتوانند براحتی به دنبال Vulnerability های سیستم عامل شما بگردند. اعمال کردن Patch های امنیتی و Security Update ها و یا Hot Fix ها امروزه کار چندان آسانی نیست اما به هر حال باید باید همیشه آخرین بسته های بروز رسانی امنیتی بر روی سیستم عامل شما نصب شوند ، دقت کنید که همیشه Patch کردن و بروز رسانی سیستم عامل به معنای امن بودن آن نیست و ممکن است حتی با Patch کردن سیستم عامل نیز هک شود ، برخی از مهمترین Vulnerability هایی که در سیستم عامل ها وجود دارد به شرح زیر می باشند :

  • آسیب پذیری های Buffer Overflow یا سرریز شدن بافر
  • باگ های موجود در سیستم عامل
  • سیستم عامل های بروز رسانی نشده و Patch نشده
  • Exploit کردن پروتکل های شبکه سیستم عامل
  • حملات به سرویس های احراز هویت سیستم عامل یا Authentication Attacks
  • حملات به ساختار و مکانیزم امنیتی فایل سیستم
  • کرک کردن پسورد ها و سیستم های رمزنگاری ITPRO باشید
+ نوشته شده در  سه شنبه 1 خرداد 1397ساعت 17:21  توسط اینفو